Rólunk


A Tizian Fotó műterem 2004-ben ünnepelte századik születésnapját. Ez idő alatt több ezer ügyfelünk esküvőjét, céges vagy magán rendezvényeit, illetve családjuk legfontosabb pillanatait örökítettük meg. Mivel szenvedélyünk a fotózás, megdolgoztunk a szakmában legrangosabb számító fényképész mester címért, amelyet már két kollégánk hosszú pályafutásának köszönhetően sikeresen elért. Egyedi stílust alakítottunk ki, képeink élettel teltek, sugárzik róluk a vidámság. Megörökítjuk a számotokra fontos mozzanatokat, és törekszük arra, hogy mindig kreatív megoldásokkal gazdagodjatok. Sosem dolgozunk sablonból, minden fotózásunk egyedi, és megismételhetetlen.

Több száz képzett fotográfust neveltünk ki, akik mára már a nemzetközi filmvilágban, reklámszakmában, és a képi megjelenítéssel kapcsolatos valamennyi üzletágban sikeresen elhelyezkedtek. Jelenlegi, és egykori kollégáink sikerei ösztönöznek minket arra, hogy folyamatosan fejlesszük eszközeinket, és kreatív ötleteinkkel valósítsuk meg ügyfeleink kívánságait.

Örömmel tölt el minket, hogy visszatérő ügyfeleink között sűrűn találkozunk olyannal, akinek évekkel ezelőtt az esküvőjét fotóztuk, és most gyermekeik életének legfontosabb mozzanatait örökíthetjük meg.

Rólunk mondták


Czinkota család

magánszemély
műtermi fotózás


"Nagyon kellemes hangulatban telt a fotózás, és büszkék vagyunk rá, hogy a képeinket sokan dicsérik. Semmilyen elképzelésünk nem volt a fotózást illetően, de a hozzáállásotokkal, szakmai tudásotokkal és a határidőkkel maximálisan meg vagyunk elégedve. Nagyon örülünk, hogy titeket választottunk."

Grezner Krisztina

magánszemély
esküvői fotózás


"Köszönjük még egyszer a türelmed, és a kedvességed! A Nagy naphoz te is hozzájárultál a jó hangulattal, a csodaszép képekkel, és a kreativitásoddal. Úgy érezzük, hogy a képek teljes mértékben visszaadják az esküvőnk hangulatát. Olyan ritka pillanatokat örökítettél meg, amelyre egész életünkben emlékezni fogunk."

Ferenczy Edina

Euro Metall Kft.
műtermi munkák


"Eddig két alkalommal dolgoztunk együtt és ismét azt kaptam, amit elképzeltem. Minden úgy történt, ahogy megbeszéltük, és nem ért meglepetés. Segítőkészek, és rugalmasak voltatok mindvégig. Köszönöm a képeket, nagyon tetszenek a vezetőségnek is. Jövőre újra találkozunk! :-)"